Over Junior Journalist: indieningstermijn 25.11

Activiteiten van Mortsel-Berchem

Davidsfonds Activiteiten
Ben je geïnteresseerd in taal, geschiedenis, kunst of erfgoed in Mortsel en Berchem? Zoek op deze pagina naar een activiteit die jij interessant vindt. Wij kijken er alvast naar uit om je binnenkort te ontmoeten op één van onze activiteiten!

Activiteiten in de kijker

09 okt t/m 25 nov

Junior Journalist: indieningstermijn 25.11

Junior Journalist is dé nationale schrijfwedstrijd voor jongeren in Vlaanderen en Brussel. Samen met meer dan 100 andere Davidsfonds-afdelingen, organiseren we een lokale voorronde (lees onze weblog).

Van maandag 9 oktober 2023 om 09:00 uur t/m zaterdag 25 november 2023 om 12:00 uur

Junior Journalist is dé nationale schrijfwedstrijd voor jongeren in Vlaanderen en Brussel. Samen met meer dan 100 andere Davidsfonds-afdelingen, organiseren we een lokale voorronde.

Rond het thema:

Oost West, Thuis Best!?

schrijf je een verhaal, een artikel zoals een nieuwsbericht , een interview, reëel of fictief, of een opiniestuk (bij voorkeur in klasverband). 

Je vindt alle informatie op onze 'weblog' (zie menubalk bovenaan deze webpagina).

Begin vanaf vandaag maar zoals een professioneel met je toetsenbord. We verwachten je tekst ten laatste op zaterdag 25 november, 12 uur. 

(Bericht gepubliceerd 06.10.'23)

Prijzen

Ticket Prijs
Standaard Gratis

Info: Dirk Vermeiren, vz

E-post: <mortselberchem.davidsfonds@gmail.com>

Labels: Mens & MaatschappijTaalinitiatieDiversiteitNederlands | zelfstandige gebruiker B1/B2WorkshopActiviteitJunior Journalist