Over Leesgroep ontmoet Anneleen Van Offel

Welkom bij Davidsfonds Mortsel-Berchem!

Ben je op zoek naar een leuke activiteit in Mortsel en Berchem? Dan ben je hier aan het juiste adres! Op deze pagina vind je een overzicht van al onze activiteiten, onze algemene nieuwsberichten & de laatste weblog-nieuwtjes; kijk naar foto's in onze galerij en maak kennis met het lokaal bestuur. Tot binnenkort!
09 jan
Mortsel - CC Zaal 't Parkske

Leesgroep ontmoet Anneleen Van Offel

Met haar debuutroman 'Hier is alles veilig' brengt Van Offel (°1991) een doorleefd verslag van diverse reizen naar Israël en Palestina.  Bij het begin van 2024 is zij onze gaste om dit bijzonder complexe dossier inhoudelijk en vanuit persoonlijke ervaring toe te lichten.

dinsdag 9 januari 2024 van 14:15 uur tot 16:00 uur

Met haar debuutroman Hier is alles veilig brengt Anneleen Van Offel (°1991) een doorleefd verslag van diverse reizen naar Israël en Palestina. Zij focust op de dieper liggende gronden van een conflict dat al meer dan 70 jaar aanhoudt en waarvoor enige oplossing, zeker na de recente gebeurtenissen, niet meteen in zicht lijkt.

Tijdens de eerste sessie van onze leesgroep in 2024 is zij onze gaste om dit bijzonder complexe dossier inhoudelijk en vanuit persoonlijke ervaring toe te lichten. Bij aanwezigheid van een auteur, vragen we jouw bijdrage in het honorarium.

Info: Frank Kloeck, 0473 428 928, frank.kloeck@live.be

Bibliotheekcatalogi online:

Mortsel: https://mortsel.bibliotheek.be 

Districten van Antwerpen: https://antwerpen.bibliotheek.be 

LOCATIE: verplaatst naar zaal 1 (benedenverdieping), 't Parkske !

Prijzen

Ticket Prijs
30 omgeruilde UiTPAS-punten: waarde € 3,00
Kansentarief deze sessie met UiTPAS Mortsel € 3,00
Ledenbijdrage voor deze sessie € 12,00
Standaard voor deze sessie € 15,00

Bij onze jaarlijkse ontmoeting met een auteur, vragen we een bijdrage in het honorarium (*): € 15 (niet-leden), € 12 (leden Davidsfonds), € 3 (kansentarief met UiTPAS Mortsel).  Voor 30 omgeruilde UiTPAS-punten kan je ook het ledentarief genieten (beperkt beschikbaar).

(*) Giro op onze rekening BE62 9734 4629 9761, mededeling 'LEES' of '09.01'.

Houders van de Mortselse UiTPAS-met-kansentarief genieten zoals voor elke sessie van het verlaagde tarief; twee dagen vooraf aan te vragen via <mortselberchem.davidsfonds@gmail.com>.

Bezoekers met UiTPAS kunnen een punt sparen. In ruil voor 30 punten op je UiTPAS krijg je de toegang zoals leden (korting €3). Stuur een e-mail met je kaartnummer voor 5 januari. !

Let op gewijzigde locatie: zaal 1 (benedenverdieping), 't Parkske.

Labels: Mens & MaatschappijLiteratuurLezing1 sessieSociaal tariefActiviteitWereldliteratuuractualiteitMidden-OostenCultuurregio Antwerpen