Over Onze keuzfilm bij Cinema M: The Old Oak

Welkom bij Davidsfonds Mortsel-Berchem!

Ben je op zoek naar een leuke activiteit in Mortsel en Berchem? Dan ben je hier aan het juiste adres! Op deze pagina vind je een overzicht van al onze activiteiten, onze algemene nieuwsberichten & de laatste weblog-nieuwtjes; kijk naar foto's in onze galerij en maak kennis met het lokaal bestuur. Tot binnenkort!
20 feb
Mortsel - Mark Liebrecht Schouwburg

Onze keuzfilm bij Cinema M: The Old Oak

Eén keer per maand raadt Davidsfonds je een film uit het aanbod van Cinema M bijzonder aan, vandaag: The Old Oak (Ken Loach).

dinsdag 20 februari 2024 van 16:00 uur tot 22:15 uur

Eén keer per maand raadt Davidsfonds je een film bijzonder aan, vandaag:

The Old Oak (regie: Ken Loach; GB, 2023)

Wellicht wordt dit het laatste werk van de regisseur, ondertussen 87 jaar, en gekend voor zijn klassiek opgebouwde films, die vol warm humanisme en solidariteit, een herkenbare scheefgegroeide maatschappelijke situatie tonen.

In het voormalig mijnstadje in Noord-Engeland doet de uitbater van de aller­laatste pub er alles aan om open te blijven, als enig overgebleven plek van ontmoeting tussen de bewoners. Onaangekondigd komen enkele Syrische vluchtelingengezinnen in dit dorp, omdat de woningprijzen er nu eenmaal zo goedkoop geworden zijn. Yara, die goed Engels spreekt én haar camera meebracht, zorgt ervoor dat die Syriërs zich langzaam maar zeker, langs het dranklokaal, in het gemeenschapsleven mengen.

Vandaag vertoning om 16:00 en 20:15 u. (duur 01:53 u.)

Web naar filmprogramma: www.cinema-m.be

Prijzen

Ticket Prijs
Leden Cinema M € 5,00
Standaard € 8,00

Tarieven 2024

Leden Cinema M (met jaarbijdrage): € 5,00
Niet-leden Cinema M: 8,00
Min-18: € 5,00
I.s.m. UiTPAS (Omruilen punten; kansentarief op aanvraag).

Info voor Davidsfonds-leden bij mw Margaret Dejonghe
T 03 440 38 10; hugo.dejonghe@telenet.be

Labels: Mens & MaatschappijDiversiteit2 sessiesRolstoeltoegankelijkSociaal tariefActiviteitVoorstelling (theater, literatuur, film,...)film