Over Oekraïne, twee jaar na de invasie, met Bruno Beeckman

Activiteiten van Mortsel-Berchem

Davidsfonds Activiteiten
Ben je geïnteresseerd in taal, geschiedenis, kunst of erfgoed in Mortsel en Berchem? Zoek op deze pagina naar een activiteit die jij interessant vindt. Wij kijken er alvast naar uit om je binnenkort te ontmoeten op één van onze activiteiten!

Activiteiten in de kijker

25 jan
Mortsel - Parochiezaal Johannes XXIII

Oekraïne, twee jaar na de invasie, met Bruno Beeckman

Zoals in andere conflictgebieden staat Bruno Beeckman steeds op de eerste rij, "Vaak zelfs te dicht". Vanavond staat hij live voor ons ... en zitten wij op de eerste rij. Deze avond loopt vooruit op onze Tweedehands Boeken- en Platenverkoop van 17/18 februari '24 (zie volgende activiteiten).

donderdag 25 januari 2024 van 20:00 uur tot 23:00 uur

Bruno Beeckman (54) reisde als verslaggever voor het samenwerkingsverband European Broadcasting Union van het ene naar het andere conflictgebied. Sinds de Russische invasie in Oekraïne is hij op onze tv-schermen een meer dan vertrouwd gezicht én stem geworden, jammer genoeg. Over dat actuele onderwerp deelt hij vanavond met ons feiten, naar eigen zeggen: "Het is van levensbelang dat je je als journalist nooit laat meeslepen door je emoties. De feiten zijn de feiten. Een gouden regel waartegen helaas soms gezondigd wordt."

We presenteren deze avond, die vooruitloopt op onze Tweedehands Boeken- en Platenverkoop van 17/18 februari '24, opnieuw onder de nostalgische naam "Gesproken Dagblad" (met een knipoog naar een oud logo van onze publieke omroep).

Inschrijven

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.

Prijzen

Ticket Prijs
Aan leden-tarief € 12,00
Houders van UA-paspoort € 3,00
Kansentarief UiTPAS Mortsel € 3,00
Standaard € 15,00

Info: Dirk Vermeiren

Bijdrage: € 15
Leden Davidsfonds: €12
Houders van UA-paspoort: €3
Kansentarief UiTPAS Mortsel: €3 (tevoren aanvragen via reservatiemail).

Reservatie via mortselberchem.davidsfonds@gmail.com

Labels: Geschiedenis & ErfgoedPolitiekLezing1 sessieNederlands | vaardige gebruiker C1/C2ActiviteitEuropaOekraïneactualiteit