Over Zomerzoektocht in Roeselare en Zonnebeke

Activiteiten van Mortsel-Berchem

Davidsfonds Activiteiten
Ben je geïnteresseerd in taal, geschiedenis, kunst of erfgoed in Mortsel en Berchem? Zoek op deze pagina naar een activiteit die jij interessant vindt. Wij kijken er alvast naar uit om je binnenkort te ontmoeten op één van onze activiteiten!

Activiteiten in de kijker

21 jun t/m 21 sep
# 4357

Zomerzoektocht in Roeselare en Zonnebeke

In hartje West-Vlaanderen nodigen we je uit voor de leukste zoektocht van Vlaanderen en omstreken: drie uitgestippelde wandelroutes in Roeselare en Zonnebeke. 'Blijf op de hoogte' van noodzakelijke correcties aan de zoektocht-vragen vai de ZZT-webpagina ! Extra: bekijk onze fotogalerij !

Van woensdag 21 juni 2023 om 10:00 uur t/m donderdag 21 september 2023 om 18:00 uur

Na deze tocht vol nieuwe kennis, doordachte vragen en smakelijke horeca-tussenstops hebben deze oorden geen geheimen meer voor jou. Trek samen met familie, vrienden en duizenden andere deelnemers op schattenjacht tijdens een ontspannende daguitstap (of meerdaags).

De klassieke zoektocht is er voor de zoektochter in hart en nieren, die zich niet door zijn gevoel maar door zijn speurneus laat leiden, met vergrootglas i.p.v. online zoekmachine.
De familiezoektocht is er voor klein en groot, jong en oud, ervaren speurneuzen en enthousiaste kleinkinderen, beginnende zoekers en bezielde grootouders. Voor werkelijk iedereen dus.

Bovenop je zoektochtboekje krijg je ook een streekgids met verhalen van boeiende streekgenoten en kortingen en extraatjes bij lokale handelaars.

Extra-1: kijk onder tabblad 'Materiaal' naar de algemene infofiche (eindversie) en onze aanvullingen met parcours en bestelwijze.

Extra-2: 'Blijf op de hoogte' van noodzakelijke aanpassingen aan de vragenlijst ! Alle info op www.dezomerzoektocht.be 

Extra-3: Houders van UiTPAS sparen een punt in de BIbliotheek van Zonnebeke (gebouw achter het museum). 

(Bericht nogmaals verbeterd 03.07.'23/aangevuld 28.08.'23)

Prijzen

Ticket Prijs
Leden: klassiek of familie € 26,10
Leden: pakket van 2 (klassiek/familie) € 35,10
Publiek: pakket van 2 (klassiek/familie) € 39,00
Publieksprijs: klassiek of familie € 29,00

Info en bestellen via:

www.dezomerzoektocht.be

Leden die ermee vertrouwd zijn, kunnen ineens naar de webwinkel op

www.davidsfonds.be 

Log-in met je wachtwoord, gebruik in de bestelprocedure je kortingcode 10103 (= € 5). Je pakket wordt aan huis geleverd (GLS of bpost; koerierdiensten verwittigen je doorgaans vooraf per e-mail).

Labels: Geschiedenis & ErfgoedLokaalWandelingzoektochtZomerzoektocht