Over Vers geperst (i.s.m. Hove)

Activiteiten van Mortsel-Berchem

Davidsfonds Activiteiten
Ben je geïnteresseerd in taal, geschiedenis, kunst of erfgoed in Mortsel en Berchem? Zoek op deze pagina naar een activiteit die jij interessant vindt. Wij kijken er alvast naar uit om je binnenkort te ontmoeten op één van onze activiteiten!

Activiteiten in de kijker

16-17 sep
Hove - Zaal De Markgraaf # 4917

Vers geperst (i.s.m. Hove)

Je bent al goed vertrouwd met de lidmaatschapsformule, maar zoals vorige jaren bieden we je de gelegenheid het boekenaanbod écht in te zien en kennis te maken met andere leden en de vrijwilligers van je bestuur.

Van zaterdag 16 september 2023 om 13:30 uur t/m zondag 17 september 2023 om 16:00 uur

Eerstdaags krijg je de uitnodiging, per e-bericht of brief, om je lidmaatschap te vernieuwen (€29) volgens de formule waarmee je al goed vertrouwd bent. Je kent ook de voordelen die ermee samengaan (direct 10% ledenkorting in de webwinkel, tegoedbon na je eerst bestelling boven €30, ledenprijs bij Academie).

Boeken blijven toch een tastbare drager van cultuur én ontspanning; je kiest ze online en ze worden aan je deur geleverd, simpel. Maar met een kleine verplaatsing kan je vandaag onze recentste uitgaven eerst zelf ter hand nemen, oordelen of ze je (of je klein-/kinderen) bevallen en wellicht verrast staan kijken bij een intrigerende inhoud, een fraaie vormgeving en nieuwe auteurs.
Kom dus zeker kennismaken: met het aanbod boeken annex cd's, met onze jaarprogramma's én met andere leden en vrijwilligers van je afdeling. We genieten samen van een glaasje wit of rood, van een kopje koffie of thee. Tot dan!

We werken opnieuw samen met onze buurafdeling Hove, in zaal De Markgraaf (Bibliotheek Hove). Zaterdag 16.09, 13:30-17:30 u., zondag 17.09, 11:00-16:00 uur. Iedereen welkom, toegang gratis. I.s.m. UiTPAS.

Prijzen

Ticket Prijs
Gratis toegang Gratis

Info via ons groepsadres:
<mortselberchem.davidsfonds@gmail.com>

Volg deze activiteit ook langs web Hove:
https://hove.davidsfonds.be/

Labels: Ontspanning & Ontmoeten2 sessiesActiviteitBijeenkomstVers Geperst