Over 34e Tweedehands boeken- en platenverkoop (benefiet)

Activiteiten van Mortsel-Berchem

Davidsfonds Activiteiten
Ben je geïnteresseerd in taal, geschiedenis, kunst of erfgoed in Mortsel en Berchem? Zoek op deze pagina naar een activiteit die jij interessant vindt. Wij kijken er alvast naar uit om je binnenkort te ontmoeten op één van onze activiteiten!

Activiteiten in de kijker

17-18 feb
Mortsel – Basisschool De Tandem 2

34e Tweedehands boeken- en platenverkoop (benefiet)

Tijdens dit weekeinde, het laatste van de krokusweek, verwelkomen we je naar vaste gewoonte graag op onze 34e Tweedehandse boeken- en platenverkoop, nu ten voordele van Oekraïne Project Edegem vzw. 

Van zaterdag 17 februari 2024 om 09:30 uur t/m zondag 18 februari 2024 om 16:00 uur

Onze jaarlijkse Tweedehandse boeken- en platenverkoop vindt plaats voor de 34e keer en is dit jaar een benefiet ten voordele van Oekraïne Project Edegem vzw. Deze activiteit sluit aan bij de causerie op donderdag 25 januari '24 met journalist Bruno Beeckman.

Hyperlink > https://oekraine-project-edegem.be/welkom/

Ons aanbod blijft elk jaar grondig vernieuwd en aangevuld dank zij vele genereuze schenkers van recente boeken, oudere uitgaven, elpees, cd’s en dvd’s.

Onze prijzen beginnen aan 20 en 50 cent (talrijke koopjes !), romans tegen 1 of 2 euro (ook in Frans, Engels, Duits e.a.) en grootformaat kunstboeken aan scherpere prijzen dan elders: iedereen vindt hier zijn gading!

Zaterdag 17 februari: van 09:30 uur tot 18 uur; zondag 18 februari van 09:30 tot 16:00 uur.  

Je vindt ons op de vertrouwde locatie: in de gym-zaal en de refter (met koffiehoekje) van de Basisschool De Tandem 2, Lepelstraat, Mortsel. Toegang is GRATIS. Iedereen is welkom. I.s.m. UiTPAS.

Opgelet: de speelplaats van de school mag beperkt gebruikt worden als tijdelijke parkeerplaats maar in de directe omgeving zijn de parkeermogelijkheden gereduceerd t.o.v. de vorige jaren. Je vindt de openbare-vervoerinformatie onder tab Locatie.

Onder tab Materiaal vind je onze affiche en flyers (pdf).

Prijzen

Ticket Prijs
Toegang is gratis Gratis

Iedereen is welkom, toegang is gratis.

Aan de boeken- en platenkassa's ontvangen we graag CASH (of een giro via je smartphone op onze rekening).

Bezoekers met UiTPAS kunnen een punt sparen. In ruil voor 20 punten op je UiTPAS krijg je een gratis boek t.w.v. € 2. Stuur een e-mail met je kaartnummer voor 16 feb. !

Info:  Dirk Vermeiren, tel 03 455 09 78
<mortselberchem.davidsfonds@gmail.com)

Labels: Ontspanning & OntmoetenLiteratuurBeeldende kunst2 sessiesActiviteitWereldBoekenBijeenkomstOekraïne