Over Onze keuzfilm bij Cinema M: The Old Oak

Activiteiten van Mortsel-Berchem

Davidsfonds Activiteiten
Ben je geïnteresseerd in taal, geschiedenis, kunst of erfgoed in Mortsel en Berchem? Zoek op deze pagina naar een activiteit die jij interessant vindt. Wij kijken er alvast naar uit om je binnenkort te ontmoeten op één van onze activiteiten!

Activiteiten in de kijker

20 feb
Mortsel - Mark Liebrecht Schouwburg

Onze keuzfilm bij Cinema M: The Old Oak

Eén keer per maand raadt Davidsfonds je een film uit het aanbod van Cinema M bijzonder aan, vandaag: The Old Oak (Ken Loach).

dinsdag 20 februari 2024 van 16:00 uur tot 22:15 uur

Eén keer per maand raadt Davidsfonds je een film bijzonder aan, vandaag:

The Old Oak (regie: Ken Loach; GB, 2023)

Wellicht wordt dit het laatste werk van de regisseur, ondertussen 87 jaar, en gekend voor zijn klassiek opgebouwde films, die vol warm humanisme en solidariteit, een herkenbare scheefgegroeide maatschappelijke situatie tonen.

In het voormalig mijnstadje in Noord-Engeland doet de uitbater van de aller­laatste pub er alles aan om open te blijven, als enig overgebleven plek van ontmoeting tussen de bewoners. Onaangekondigd komen enkele Syrische vluchtelingengezinnen in dit dorp, omdat de woningprijzen er nu eenmaal zo goedkoop geworden zijn. Yara, die goed Engels spreekt én haar camera meebracht, zorgt ervoor dat die Syriërs zich langzaam maar zeker, langs het dranklokaal, in het gemeenschapsleven mengen.

Vandaag vertoning om 16:00 en 20:15 u. (duur 01:53 u.)

Web naar filmprogramma: www.cinema-m.be

Prijzen

Ticket Prijs
Leden Cinema M € 5,00
Standaard € 8,00

Tarieven 2024

Leden Cinema M (met jaarbijdrage): € 5,00
Niet-leden Cinema M: 8,00
Min-18: € 5,00
I.s.m. UiTPAS (Omruilen punten; kansentarief op aanvraag).

Info voor Davidsfonds-leden bij mw Margaret Dejonghe
T 03 440 38 10; hugo.dejonghe@telenet.be

Labels: Mens & MaatschappijDiversiteit2 sessiesRolstoeltoegankelijkSociaal tariefActiviteitVoorstelling (theater, literatuur, film,...)film